Despre Noi

Timpul înseamnă bani. Lasă-ne pe noi să ne ocupăm de spălarea și curățarea hainelor tale și tu bucură-te de timpul liber pe care tocmai l-ai câștigat prin apelarea la serviciile noastre!

Cine suntem?

Oferim servicii rapide de spălătorie și curățătorie haine, lenjerii, țesături, covoare și multe altele, la o calitate superioară. Spre deosebire de restul curățătoriilor de pe piață, îți oferim servicii de la A la Z, preluăm hainele oricând dorești și le livrăm la orice adresă, la orice oră. Ne recomandă anii de experiență în acest domeniu, tehnologiile de ultimă generație folosite, atenția față de nevoile clienților noștri, grija față de lucrurile aduse pentru curățare și zâmbete primite din partea clienților, la predarea lucrurilor într-o stare impecabilă.

Cui ne adresăm?

Ne adresăm atât persoanelor fizice, cât și companiilor care activează în diverse domenii, cum ar fi hoteluri, restaurante sau spitale. Utilajele moderne de care dispunem ne permit să onorăm toate comenzile primite, indiferent de volumul de muncă, într-un timp scurt, fără a face rabat de la calitate. Te ajutăm să scapi de orice pată dificilă de pe haine, uniforme, fețe de masă, draperii, lenjerii de pat sau orice altă țesătură! Lasă petele în seama noastră și bucură-te la final de lucruri curate, cu un aspect nou-nouț!

De ce să ne alegi?

  1. Experiență

Experiența ne ajută să îți oferim servicii de cea mai înaltă calitate, iar exigența cu care tratăm întreg procesul de spălare sau curățare ne face să avem numai clienți mulțumiți, care revin cu drag de fiecare dată la noi și ne recomandă serviciile. Te invităm și pe tine să testezi serviciile noastre și să te convingi că lucrurile tale sunt pe cele mai bune mâini!

  1. Profesionalism

Încă de la început am pus accentul pe profesionalism, din toate punctele de vedere. Investim permanent în tehnologii moderne și eficiente, în solvenți care scot orice pată, dar și în personal. Personalul nostru este instruit în cel mai mic detaliu pentru ca tu să ai parte de servicii de cea mai bună calitate și de multe zâmbete. Ne dorim să fim partenerii tăi și aliații tăi numărul 1 împotriva petelor și a murdăriei!

  1. Seriozitate

Îți oferim servicii de o calitate ridicată și timpi de execuție și de livrare rapizi. Stabilim de la bun început un termen pe care îl vom respecta, seriozitatea fiind unul dintre lucrurile care ne caracterizează. Te ajutăm să scapi de petele de murdărie și să te bucuri de haine imaculate în cel mai scurt timp, și ne dăm cuvântul că ne vom respecta întotdeaua aceasta deviză!

  1. Accesibilitate

Știm că timpul este prețios, tocmai din acest motiv, suntem dispuși să venim să ridicăm lucrurile care necesită spălare sau curățare de la adresa pe care tu ne-o furnizezi, iar după curățare, să ți le livrăm oriunde, la orice oră. Pentru a ușura și mai mult lucrurile, am dezvoltat o aplicație pe care ți-o punem acum la dispoziție și care îți permite să alegi data și intervalul orar în care vrei să îți fie ridicate și predate lucrurile după curățare. Pe lângă aplicație, suntem doar la un click sau telefon distanță dacă îți dorești să afli mai multe informații despre serviciile noastre!

Învață să te bucuri mai mult de timpul liber pe care îl ai lăsând treburile casnice, precum spălatul sau curățatul hainelor, în mâinile profesioniștilor! Contactează-ne acum dacă petele de murdărie îți dau dureri de cap!